Известие

Collapse
No announcement yet.

selespeed s problemi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• selespeed s problemi

Колеги , имам проблеми със селеспеед-а, при сприал автомобил първа и задна скорост се изклиучват. Наи-вероиатно демпфера , които слуйи за намалиане на пулсациите на хидравличната система за скоростите триабва да се смени.. от къде мога да купиа нов..? нарича се хидравличен акумулатор. без него налиагането в системата се промениа постоианно.

Следващи постове на латиница ще се трият без предипреждение!!!

Здравей, колега.
    Писането на кирилица е задължително. Имай го предвид.
    А, по твоя въпрос - прецакал се е робота. За жалост не се прави, а се сменя целия.
    Ако използваш търсачката, ще намериш доста инфо по въпроса.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

от къде се купува този робот и колко струва.?

Comment

Първоначално публикувано от JIOVANI
        от къде се купува този робот и колко струва.?
        Заповядай.
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15441
        Alfa Romeo 90 2.0 '87
        sigpic

Comment

благодаря, доста са проблемите,с този селеспиид. ако колегата с ника : "катастрофирал" се е оправил да ми пише моля...

Comment

благодаря, доста са проблемите,с този селеспиид. ако колегата с ника : "катастрофирал" се е оправил да ми пише моля...
            По - добре се обърни към колегата pumukle. Той 100% ще може да ти отговори на всички въпроси относно Селепийда.

П.С. Дано успееш да си оправиш колата, защото (лично за мен) удоволствието от Селеспийда е огромно.
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

Re: selespeed s problemi

Kolegi , imam problemi sys selespeed-a, pri sprial avtomobil pyrva i zadna skorost se izkliu4vat. Nai-veroiatno dempfera , koito sluji za namaliane na pulsaciite na hidravli4nata sistema za skorostite triabva da se smeni.. ot kyde moga da kupia nov..? nari4a se hidravli4en akumulator. bez nego naliaganeto v sistemata se promenia postoianno.
              проблема е в робота. можеш да намериш читав робот втора употреба за около 500-600лв. гледай да е производство след 2001год. ако проблема ти е в това което наричаш хидравличен акумулатор мога да ти дам да пробваш този от моя стария робот. принципно робота трябва да изключва от първа и задна, но след извесно време работа на място.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

400-500 лв, предполагам , 4е е на старо.? А някои пробвал ли е наистина ако смени само хидроакумулатора или сферата както му казвате дали се оправя. аз мисля 4е е от сферата защото налягането играе и помпата работи непрекъснато и ще сте се скапе... Фиоре дали има възможност да пробвам твоята сфера..? макар 4е съм от Бс..?

Comment

400-500 лв, предполагам , 4е е на старо.? А някои пробвал ли е наистина ако смени само хидроакумулатора или сферата както му казвате дали се оправя. аз мисля 4е е от сферата защото налягането играе и помпата работи непрекъснато и ще сте се скапе... Фиоре дали има възможност да пробвам твоята сфера..? макар 4е съм от Бс..?
                  има датчик който регулира налягането. намира се до сферата. кръгъл с три клеми. провери дали той работи. имаш ЛС
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Мисля, че колегата pumukle си беше сменял само сферата. Издържала му няколко месеца и пак старата песен на нов глас. Човека си е решил проблема радикално - нов робот.
                    Alfa Romeo 90 2.0 '87
                    sigpic

Comment

офф нов робот , още 2-3 бона. побеля ми косата от тази алфа. от 1 година я имам 3 месеца беше по маистори разглобена

Comment

Колеги знаете ли къде мога да намера робот на старо
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

И аз търся..ве4е. Навярно по моргите от някоя катасрофирала.

Comment

Working...
                          X